For English viewers

Målet med denne bloggen er å dele mine jaktopplevelser i inn- og utland. Har du noen spørsmål til meg send meg gjerne en epost: amossing@gmail.com

The purpose of this blog is to share my hunting experiences both in Norway and abroad. If you have any questions regarding my hunts, do not hesitate to drop me an email: amossing@gmail.com


Skitt jakt!
Happy hunting!

onsdag 31. mars 2010

Lokkejakt på rev

Stian (se bloggen Jakt og Fiske) alias "Lokkekongen" fant ut at han ville lære meg noen triks for å lure Mikkel. Vi var på plass i jordekanten klokka halv sju. Espen var også med og fant seg en fin post noen hundre meter unna.
Stian startet lokking med Syco Tweety umiddelbart. Dagen før hadde han skutt en fin rev fra samme plass etter å ha lokket inn to forskjellige. Håpet var dermed at vi også denne dagen skulle få muligheten.
Jeg trakterte kamera og etter kun fem minutter dukket reven opp. Den kom tuslende i mot tydelig nyskjerrig. Hva som videre skjedde kan du jo se selv...Her er "Lokkekongen" med dagens fangst.

6 kommentarer:

Terje Sylte sa...

Revejakt er bra viltstelltiltak og utrolig spennende.
Jakter sjøl rev,storvilt,rådyr og småvilt men de siste årene har jeg brukt kamera mer en børsa. Flott video, og de grusomme skrikene har lokket fanden sjøl frem fra buskene:-)

Anders Mossing sa...

Takk for det! Ja dette er utrolig spennende. Vi er foreløpig ganske ferske i faget, men satser på mange turer fremover. :) Og det er nok ingen umulighet at også jeg kommer til å legge børsa igjen hjemme til fordel for kamera.

Morten Mørkved sa...

Herlig video Anders, i rene K. Klausen-stil:) Fikk lokk til jul, men ikke prøvd enda. Slike videosnutter gjør at lysten til å prøve kommer snikende. Venter forøvrig spent på at trofejeger nr.1. skal legge bort børsa til fordel for kamera;)

Anders Mossing sa...

Heisann Morten.. He he.. Fått litt dilla på videofilming. Dette var faktisk min femte tur uten børse! Ikke verst?!
Var ute i morges også. Aleine denne gangen, men med kamera på stativ. Fikk lokka inn en rev og fikk filma litt, men ikke skutt. Hadde jeg droppa kamera tenker jeg den hadde vært ferdig. :) Friskt satsa det.. Kom deg ut å lokk! Utrolig spennende!

Morten Mørkved sa...

Imponerende:)Jakt og foto går fint og kombinere, herlige hobbyer begge deler. Nå er det straks tid for leik her oppe. får karre meg opp etterhvert og ut på photo-shoot:) snakkes

Anders Mossing sa...

Vi snakkes ja! God tur. Gleder meg til leikbilder på bloggen din!