For English viewers

Målet med denne bloggen er å dele mine jaktopplevelser i inn- og utland. Har du noen spørsmål til meg send meg gjerne en epost: amossing@gmail.com

The purpose of this blog is to share my hunting experiences both in Norway and abroad. If you have any questions regarding my hunts, do not hesitate to drop me an email: amossing@gmail.com


Skitt jakt!
Happy hunting!

tirsdag 28. oktober 2008

Nostalgi II: Namibia 2004

Noen bilder fra turen til Namibia. Arrangert av Sparta Hunting Club og outfitter Boet Nel.
10 dager 1:1 i fire ulike deler av Namibia.
Første jaktdag falt denne gamle bavianhannen for en velplassert kule.

Vi startet jakta i "høyfjellet" rett øst for hovedstaden Windhoek. Fjellzebra, også kalt Hartmanns Mountain Zebra, var ett av hovedmålene i dette området. Og jammen lyktes vi allerede på kvelden første dag. Dyrene er sky og årvåkne, så lange hold kan ofte bli resepten, også i dette tilfellet.
Fjellene hadde også en fin bestand av Klipspringer, som jeg var besatt av å komme i kontakt med. Tidlig andre dag, mens vi fulgte et ferskt spor etter gepard, kom vi over denne flott hannen.
Og på vei hjemover til lunsj traff vi på dette fine vortesvinet..
Nye områder, nye muligheter. I nærheten av Boets camp var det en fin bestand av en rekke antilopearter. Deriblant Southern Greater Kudu, Red Hartebeest og Oryx, som vi brukte noen dager på å sikre noen gode trofèer av.
23' Hartebeest

38' Oryx
48 1/2' Kudu
I nærheten av Kalahariørkenenen hadde Boet tilgang på et område med flotte springbukker. Denne ble med meg hjem.
En god avslutning hadde vi nord i Namibia, da vi jaktet Damara Dik-Dik. Dette er et utrolig flott dyr, som sammen med Klipspringeren nå troner som fullmontasjer i trofèrommet.
Etter jakta avsluttet vi med fotosafari i Etosha. Deretter en kjøretur gjennom Caprivi Strip, samt besøk i Zambia og Botswana. En utrolig måned i Afrika!

Ingen kommentarer: