For English viewers

Målet med denne bloggen er å dele mine jaktopplevelser i inn- og utland. Har du noen spørsmål til meg send meg gjerne en epost: amossing@gmail.com

The purpose of this blog is to share my hunting experiences both in Norway and abroad. If you have any questions regarding my hunts, do not hesitate to drop me an email: amossing@gmail.com


Skitt jakt!
Happy hunting!

torsdag 19. juli 2007

Bukkejakta nærmer seg med stormskritt

Om 22 dager braker det løs.. Tårnene er fikset opp. Et av de har faktisk fått tak på, etter tyn fra byggmester Sætre (som forøvrig har et jaktslott, men ingen bukk på sitt terreng).. Kvist er ryddet og saltstein utplassert..
Forrige helg rakk jeg også å sitte litt i tårnene for å se etter mulige dyr til "avskytning". 50 m fra det ene tårnet sto en praktfull bukk og kikket på meg når jeg tuslet forbi. Jeg fikk kikket på den gjennom kikkert på 35m i et par minutter... My oh my! Dobbel ørehøyde (minst), fem takker og brukbar tykkelse.. Snuser på medalje?? Skal bli spennende 10 august!

2 kommentarer:

Jon sa...

Jeg venter i spenning på en invitasjon (hint hint). Husk å sett av et par dager til dueåpninga i Bø samt en kveld til suterfiske.

Anders sa...

Ja, klart du kan bli med på bukkejakt! Slår på tråden en dag jeg..
Håper det er mulig med mer enn et par dager i Bø. Må vel kikke etter ender og gjess i samme slengen! Tenkte å farte nedover 20 august jeg.. Må gjøre et nytt forsøk etter sutern også. Fikk forresten en vederbuk i går på 1,5 kg.. Flyteloff i Nitelva gjorde susen!