For English viewers

Målet med denne bloggen er å dele mine jaktopplevelser i inn- og utland. Har du noen spørsmål til meg send meg gjerne en epost: amossing@gmail.com

The purpose of this blog is to share my hunting experiences both in Norway and abroad. If you have any questions regarding my hunts, do not hesitate to drop me an email: amossing@gmail.com


Skitt jakt!
Happy hunting!

søndag 29. mai 2011

Maling ferdig!

Det gikk jammen kjapt. Sprøytemaling er tingen. Maks to timers arbeid å male to strøk! Valgte en lys farge som heter "Flanell" og er godt fornøyd. Valgte dessuten å male begge strøkene med en heftgrunn. Denne gir et helt matt utseende. Dermed hindrer man at belysning av trofeene gir gjenskinn, samt at det er enklere å sparkle og flekkmale hvis man flytter rundt på dyra. :)





Det er forøvrig ingen tvil om at trofeene nå gleder seg til større plass. De står mildt sagt trangt for tiden.

onsdag 18. mai 2011

Sparkling i full gang

I helga kom sparkling av gipsplatene i gang. Har leid inn hjelp til dette, slik at resultatet skal bli bra. Og ikke minst slik at jeg skal bli ferdig. :)

Slik ser det ut etter to lag med sparkel. Siste laget kommer forhåpentlig på plass til helga og muligens får han pusset også. Deretter blir det sprøytemaling utført av samme person. Skal være ferdig med dette i løpet av mai (?).



tirsdag 10. mai 2011

Oppdatering trofèrom

Ting går virkelig fremover nå. Prosjektet har tatt over halvannet år, men nå ser jeg endelig lyset i enden av tunnellen.
I helga blei jeg ferdig med gipsing av veggene. Nå gjenstår kun sparkling og maling, gulvlegging, listing og "elektrisk finish". Her noen bilder.



onsdag 4. mai 2011

Mossing Stubberud Media AS

Undertegnede har, sammen med Nils-Ole Stubberud, stiftet Mossing & Stubberud Media AS. Vårt mål er å produsere jakt- og fiskefilmer for DVD. Filmene skal i best mulig grad fange opp spenningen og forventingene i forbindelse med jakt og fiske i inn- og utland. Vi jobber med å få på plass en nettside med nettbutikk.

Første filmen "Drømmefiske etter kongelaks - Skeena River, Terrace BC" kommer allerede i sommer.

I mellomtiden kan du lese mer på vår Facebook-side:
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Mossing-Stubberud-Media-As/128110817265207